wandafwerking-header-20

Minerale decoratieve wandafwerkingen

Kleur en textuur komen tot leven met onze minerale decoratieve wandafwerkingen. Bij interieurstyling gaan we vaak standaard uit van geverfde muren, met wellicht hier en daar een kleurtje, maar er is zoveel meer mogelijk. Decoratieve wanden kunnen veel impact hebben op een ruimte. Zo kun je een wand er echt uit laten springen en dat ''wauw effect'' toevoegen aan je interieur, maar je kunt ook kiezen voor een stoere neutrale look.

Onze decoratieve kalkpleisterafwerkingen worden gemaakt van mineralen uit de aarde en omgezet tot een natuursteenfineer. Het resultaat is niet alleen duurzaam en naadloos, maar ook robuust, functioneel en stijlvol. Een muur die je wilt aanraken en een statement in de ruimte.

wandafwerking-animamundi

Animamundi wandafwerking

Animamundi is geïnspireerd op het idee van "uitgewassen beton", maar dan met een metallic uitstraling. Deze innovatieve decoratieve wandafwerking op waterbasis heeft een zachte parelmoer look en een structuureffect. Met Animamundi voeg je elegantie en stijl toe aan moderne, high-end interieurs. Met een uitgebreid kleurenpallet zijn de mogelijkheden eindeloos.

wandafweriking-marmorino

Marmorino KS wandafwerking

Marmorino KS is een afwerking op minerale kalkbasis met een fluweelzachte textuur.

Deze afwerking ziet eruit als geslepen kalksteen en bestaat uit twee lagen die met behulp van een flexibele roestvrijstalen troffel worden aangebracht. Het is met dit materiaal mogelijk om levendige "gewolkte" effecten te creëren, geïnspireerd op het historische "Marmorino Veneziano". Deze afwerking is duurzaam en zeer veelzijdig. De samenstelling heeft een hoge vochtdoorlaatbaarheid en hierdoor is Marmorino KS een natuurlijke langdurige schimmelbescherming.

decoratieve-wandafwerking

Dune wandafwerking

Dune is een decoratieve wandafwerking met zachte metallic highlights. Met Dune creëer je een fluweel-achtig effect en een verbluffend spel van licht en schaduw. Dune is ecologisch en duurzaam, doordat het is geproduceerd met een speciaal bindmiddel, van duurzame biomassa, dat de fossiele grondstoffen vervangt. Dit is mogelijk dankzij een technisch productiesysteem genaamd "mass balance approach" gecertificeerd REDcert2.

Venetiaans Stucwerk

Venetiaans stucwerk

Venetiaans stucwerk is, zoals de naam al doet vermoeden, afkomstig uit het Italiaanse Venetië. Vroeger was deze handelsstad één van de rijkste van Europa en dat is ook te zien aan de vele paleizen. Deze werden rijkelijk versierd met Venetiaans stucwerk.

Venetiaans stucwerk is een hoogglans spiegelende kalkpleister gemaakt van "grassello" kalk. De exclusieve wand-en plafondafwerking geeft een luxe uitstraling en is leverbaar in diverse kleuren. De samenstelling van dit materiaal zorgt voor een hoge vochtdoorlaatbaarheid en een natuurlijke langdurige schimmelbescherming.