gietvloer landgoed de klokkenberg

Binnenkijken bij....

landgoed De Klokkenberg

In dit fotoblog nemen we je mee naar Brabant. Hier vind je, verscholen in de bossen bij Breda, het schitterende landgoed De Klokkenberg. Landgoed De Klokkenberg is een Rijksmonumenten uit de Wederopbouw van Nederland, gebouwd in 1951-1954. In 1949 is het ontworpen door de architecten De Bever en Van Moorsel. Het is een voormalig sanatorium en later is het een hartkliniek geworden. Pure vormen en traditionele bouwmaterialen zijn kenmerkend voor dit landgoed. Het historische karakter van dit ruim opgezette landgoed geeft een gevoel van allure en nostalgie.

Lees verder
 Landgoed De Klokkenberg
 Gietvloer Landgoed Klokkenberg Breda
 gietvloer landgoed de klokkenberg
 gietvloer landgoed klokkenberg Breda
 Landgoed De Klokkenberg
 Gietvloer Landgoed Klokkenberg Breda
 gietvloer landgoed de klokkenberg
 gietvloer landgoed klokkenberg Breda

Gietvloer op een landgoed

Dit indrukwekkende landgoed is enige tijd terug volledig gerenoveerd en her-ontwikkeld om woningbouw te realiseren. Op het schitterende landgoed zijn penthouses, eengezinswoningen, appartementen en herenhuizen gerealiseerd. In verschillende woningen hebben wij Van Hollandse Bodem gietvloeren aan mogen brengen.

Vloeren combineren

De woningen zijn bijzonder ruim opgezet. Het interieur dat hier is gefotografeerd bestaat uit meerdere verdiepingen, waar is gekozen voor meerdere soorten vloeren. Onze effen gietvloer in een lichte tint is aangebracht op de begane grond en in de slaapkamers. In de tweede zithoek is gekozen voor een houten vloer. Onze gietvloeren zijn goed te combineren met andere type vloeren.

Meer informatie