Project - Schoonhoven

Binnenkijken bij....

Een stijlvolle nieuwbouwwoning in Schoonhoven

Enkele weken geleden mochten wij foto's nemen van dit prachtige interieur in Schoonhoven.

Op alle drie de verdiepingen ligt een gietvloer. In dit blog delen we de foto's.

Wanneer je deze woning binnenstapt zie je direct dat er is nagedacht over dit interieur. Je zou misschien verwachten dat dit het werk is van een interieurarchitect, maar het is het inzicht en stijlgevoel van de bewoners zelf. Vanaf het begin van de bouw zijn zij zelf nauw betrokken geweest bij de indeling en het interieur van deze woning en dat is nu goed terug te zien.

Je voelt dat dit interieur "in balans is". Er zijn mooie, pure materialen gebruikt en er staan weinig kleine items die afleiden van het geheel.

Lees verder
 Gietvloer Schoonhoven
 Gietvloer Schoonhoven
 Gietvloer Schoonhoven
 Gietvloer Schoonhoven
 Gietvloer Schoonhoven
 Gietvloer Schoonhoven
 Gietvloer Schoonhoven
 Gietvloer Schoonhoven
 Gietvloer Schoonhoven
 Gietvloer Schoonhoven

Gietvloer

De lichte gietvloer laat de ruimte nog groter lijken en verbindt de keuken en de woonkamer naadloos. Een echte eyecatcher in deze ruimte zijn de donkere houten shutters. In de lichte ruimte geven ze een mooi contrast en daarnaast laten ze het daglicht mooi binnenvallen.

Ook de slaapkamers op de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van een gietvloer. Dit benadrukt de eenheid van dit interieur. De slaapkamers zijn licht en stralen rust uit, maar hebben ook speelse, originele details, zoals bijvoorbeeld het stoere "tentbed" in de jongenskamer en het konijn op de wand in de meisjesslaapkamer.

Vakkenkast

De op maat gemaakte vakkenkast in de keuken laat deze twee ruimte mooi in elkaar overvloeien. Aan de ene zijde van de keuken zijn geen bovenkasten gebruikt, hierdoor is de keuken nog ruimtelijker. De achterwand van het werkblad is afgewerkt met microcement, mooi in combinatie met de frisse basis kleuren en het stoere hout. Aan de andere zijde is een mooie kastwand met houten front ingebouwd, waar ook de apparatuur in is verwerkt.