Samenwerking met architecten

Naadloze overgang van exterieur en interieur

Een deel van onze klanten weet ons te vinden via vrienden, buren, bekende of social media, maar een ander deel komt bij ons terecht via een vaste groep architecten waar wij al jaren mee samenwerken. Om de mooiste en beste gietvloer te realiseren voor villa’s, landhuizen en nieuwbouwwoningen.

Links onze stalenwaaier voor architecten en recht een schets van één van de architecten waar wij mee samen werken.

Samenwerking

De samenwerkingen die wij aangaan met architecten zijn eigenlijk altijd voor de lange termijn. De klant gaat in zee met een architect en legt daar ook de basis voor het interieur. Het is verstandig om al in een vroeg stadium na te gaan denken over het interieur. Op deze manier kan alles zo optimaal mogelijk op elkaar worden afgestemd. De architecten waar wij mee werken kennen de eigenschappen van ons materiaal en onze manier van werken. Vaak denken ze ook mee met de materialisering van het interieur, zodat er een eenheid ontstaat.

Dit huis in het Westland is een mooi voorbeeld van een goede samenwerking met de architect, in dit geval Van der Padt en Partners.

Van Hollandse Bodem gietvloeren stalenwaaier

Voor de architecten waar wij mee samen werken hebben wij een speciale stalenwaaier ontwikkeld. Deze bevat grote stalen van onze best lopende kleuren. De architect kan meedenken wat betreft de kleur, maar uiteraard bent u ook welkom in onze showrooms voor een vrijblijvend kleuradvies. Aan de hand van bijvoorbeeld uw keuken of woonideeën kan er een gietvloer kleur uit de collectie worden gekozen of ”op maat” worden gemengd.

Als architect samenwerken met ons?

Ben je architect en wil je een waaier ontvangen of meer weten over een samenwerking met ons? Dan kun je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.