Samen sterk; uitbreiding samenwerking Brokx projectinrichting

Brokx projectinrichting is specialist in het inrichten van zorginstellingen, scholen, overheidsgebouwen en kantoren. Vanuit hun maar liefs 2.000 m2 grote showroom, op zichtlocatie langs de A59 in Oosterhout richten zij zich op kantoor- en projectinrichting door het hele land. Wij zijn dan ook erg enthousiast over de samenwerking met Brokx en kunnen u vertellen dat we deze gaan uitbouwen.

Brokx

Brokx Tapijt BV werd in 1976 opgericht, waarbij de nadruk lag op de particuliere woningstoffering. In 1998 werden er ook kantoormeubelen aan het assortiment toegevoegd en werd hiermee een verschuiving naar de zakelijke markt gerealiseerd. Eind 2002 is Brokx verhuisd naar een nieuw pand en daarbij hoorde een nieuwe naam; ‘Brokx projectinrichting’.

De afgelopen jaren hebben wij al verschillende vloeren voor projecten van Brokx mogen leveren en aanbengen. Hiervan is Moeskops in Hapert de meest recente. Moeskops is producent van presentatie- en opbergmiddelen en recentelijk verhuisd naar een nieuw pand. Op de foto’s ziet u onze gietvloeren in combinatie met het door Brokx ontworpen en gerealiseerde interieur.

Inspiratiecentrum

Omdat Van Hollandse Bodem gietvloeren en Brokx projectinrichting zo’n goede match zijn, gaan wij onze samenwerking uitbreiden. Onze gietvloeren zijn vanaf zeer binnenkort ook te zien in het inspiratiecentrum van Brokx. Op deze manier kunt u als architect, aannemer of stylist bij Brokx diverse gietvloeren bekijken en de best passende bij het ontwerp van Brokx selecteren. Zo hoeft u dus niet meer apart voor een gietvloer op pad, maar kan dit alles onder één dak. Naast verschillende gietvloerstalen en de mogelijkheid tot persoonlijk advies kunt in het inspiratiecentrum ook 450m2 gietvloer te zien. Daarnaast heeft Van Hollandse Bodem ook nog eens 800m2 aan gietvloeren gerenoveerd in het pand. We houden u op de hoogte!