NY BÖRJAN Interior Design Studio

SAMENWERKING MET NY BÖRJAN INTERIOR DESIGN STUDIO

Bij Van Hollandse Bodem werken we nauw samen met diverse interieurarchitecten. Voor ons waardevolle samenwerkingen, omdat onze producten uiteraard het best tot hun recht komen in een mooi ingericht en goed doordacht interieur. Daarbij is het voor beide partijen ook gunstig om in een vroeg stadium te weten wat er op vloeren en wanden gaat komen. Op deze manier kunnen op tijd de juiste voorbereidingen worden getroffen. Zeker bij bijvoorbeeld een badkamer moet er tijdens de bouw rekening worden gehouden met het één en ander.

NY BÖRJAN INTERIOR DESIGN STUDIO

NY BÖRJAN Interior Design Studio is één van de bureaus waar wij graag mee samenwerken. NY BÖRJAN is een adviesbureau voor interieurontwerp, interieuradvies en realisatie. De studio is gevestigd in het Tuighuis (Arsenaal) in het centrum van Gorinchem. Kenmerkend voor deze Design Studio is de creatieve, inhoudelijke en betrokken manier van werken. NY BÖRJAN vertaalt persoonlijke en zakelijke verhalen naar inspirerende en harmonieuze interieurconcepten. Hierbij worden alle aspecten van inrichting zoals materialiteit, functionaliteit, licht, kleur, esthetiek en de ervaring van een ruimte samengebracht. De kracht van de studio ligt in het conceptueel nadenken over functies, flexibiliteit en faciliteiten, zodat een persoonlijk interieur ontstaat dat aansluit bij de wensen en behoeften van haar gebruikers.

SLOW LIVING

De studio werkt volgens het slow living principe, dat wil zeggen een intentionele en bewuste manier van leven. Het uitgangspunt is een interieur dat een omgeving is die de persoonlijkheid of identiteit van de gebruikers weerspiegelt en die ondersteunt in de dagelijkse realiteit en bij het welzijn van de gebruikers. In de adviezen van de studio worden de mens en zijn of haar beleving van de ruimte(s) altijd centraal gesteld.

Daarbij wordt gestreefd naar unieke, kwalitatief hoogwaardige interieurs gebaseerd op een lange termijn visie.

Benieuwd naar de gerealiseerde projecten van NY BÖRJAN Interior Design Studio? Ontdek in ons portfolio verschillende projecten van NY BÖRJAN in combinatie met vloeren en/of wanden van Van Hollandse Bodem.

NY BÖRJAN levert totaalprojecten van ontwerp tot en met begeleiding van de realisatie waarbij de klant volledig wordt ontzorgd.

CreCreated by: NY BÖRJAN interior design studio – (www.nyborjan.com)