Nieuw in onze showroom; Metal Walls

Metal Walls

Als we het over gietvloeren of microcement hebben weten de meesten inmiddels wel waar we het over hebben, maar we hebben nu iets nieuws. Metal walls en dan denk je misschien wel; ”wat is dat precies”? In onze showroom in Gorinchem kunnen we sinds kort een gloednieuwe gietvloer, microcement en een muur met dit unieke materiaal laten zien en daarom delen we graag alvast enkele foto’s in ons blog. Zo kun je vast een beetje zien wat het is, maar in het echt kun je dit materiaal natuurlijk het best ervaren.

Uniek & Chic

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt in onze showroom in Gorinchem. Het maken van een metal wall kost, afhankelijk van de grote van het oppervlak, ongeveer een week. De wand wordt eerst handmatig voorbewerkt en er wordt alvast enige structuur in aangebracht.

Daarna wordt het materiaal, waarin metaal is verwerkt, zorgvuldig handmatig aangebracht en daarna wordt er nog gepolijst en afgelakt. Het eindresultaat is een muur die oogt als een waar kunstwerk. Door te spelen met het licht geeft het materiaal een uniek, chic effect. In de showroom hebben wij een muur en een balie bewerkt met deze techniek, maar er is uiteraard veel meer mogelijk.

Verschillende kleuren & patronen

Zo kunnen er ook vloeren of andere objecten worden afgewerkt met dit materiaal. Vlakke, maar ook glooiende vormen zijn een optie, zoals op de foto’s is te zien. Ook zijn er verschillende kleuren en patronen mogelijk.

Op onze Instagram pagina staat ook een filmpje waarin te zien is hoe dit materiaal wordt aangebracht. Net zo enthousiast geworden als wij? Dan kun je het materiaal het best in het echt komen bekijken, we vertellen je er graag meer over.