Inspiratie voor de slaapkamer

Gietvloer & microcement

Deze week kijken we binnen bij diverse slaapkamers met een gietvloer, om te laten zien dat je met dezelfde vloersoort diverse stijlen kunt creëren.

Inspiratie - Slaapkamer

Black & White

Zwart-wit is tijdloos, ook in de slaapkamer. Zowel een witte als donkere gietvloer zijn mogelijk en wanneer je op de hele verdieping een gietvloer aanbrengt zijn voegen en drempels verleden tijd.

Inspiratie - Slaapkamer

Hotel Chic

Als basis is gekozen voor een rustige, strakke gietvloer. Ook de wanden zijn wit, met uitzondering van de borstwering. Hotelkamers hebben veelal een luxere uitstraling dan je eigen slaapkamer thuis, maar waarom zou je deze sfeer niet thuis creëer? Op de bovenstaande foto zie je dat je met luxe stoffen, verschillende patronen en materialen een andere sfeer creëert. De badkamervloer is afgewerkt met microcement, maar de door het gebruik van chique vormen en materialen doet deze badkamer niet industrieel, maar luxe aan.

Inspiratie - Slaapkamer
Inspiratie - Slaapkamer

Natural White

Velen vinden een serene, lichte slaapkamer ook prettig. De slaapkamer is immers toch de plek in huis waar je uitrust. Met een lichte of witte gietvloer creëert u gemakkelijk een frisse basis. Door verschillende (natuurlijke) materialen als linnen, hout en harige stoffen te combineren krijg je toch een warm geheel.

Inspiratie - Slaapkamer

Petrol

Blauw is de kleur van verkoeling en geeft rust, maar petrolblauw is een ”warmere” tint blauw. Een opvallende kleur die diepte geeft en een ruimte spannender kan maken.

Inspiratie - Slaapkamer

Pink

Ook roze is er in veel tinten. Kleuren als oud-en poederroze kunnen ook prachtig zijn in de slaapkamer.
Onze gietvloeren zijn ook in deze tinten leverbaar of in bijpassende kleuren. Op de foto kun je zien dat roze in combinatie met een stoere gietvloer ook een mooi contrast geeft.

Inspiratie - Slaapkamer

Grey

Wanneer je voor een strakke sobere slaapkamer gaat, kan de kleur grijs ook een goede keus zijn. Op de afbeeldingen zie je grijs in combinatie met een frisse witte gietvloer.

De mogelijkheden en kleuren voor gietvloeren zelf bekijken? In onze showroom in het Open Huis Design Center in Gorinchem bent u van harte welkom!