Van Hollandse Bodem & Hyde Park

Nieuwbouwproject met hoofdstedelijke allure

Onder de naam Hyde Park verandert de verouderde en grotendeels leegstaande kantorenlocatie Beukenhorst-West in Hoofddorp naar een modern, stedelijk woon-werkgebied met 3.800 tot 4.000 woningen, voorzieningen en horeca. Hyde Park is dé nieuwe stadswijk met hoofdstedelijke allure op een steenworp afstand van Amsterdam. Groen, levendig en ligt op een ideale centrale locatie. Koop- en huurwoningen voor diverse doelgroepen, designarchitectuur, riante balkons en dakterrassen en veel aandacht voor de publieke ruimte maken Hyde Park tot een bijzonder aangename plek om te wonen.

Gietvloeren

Van Hollandse Bodem is verbonden aan dit grootschalige plan. Wij zijn gevraagd om een modelwoning voor dit nieuwbouwproject te voorzien van een gietvloer. Zo krijgen de toekomstige bewoners een goed beeld van hoe onze gietvloeren aansluiten bij deze woningen. Ook biedt dit de mogelijkheid om onze gietvloeren te zien in een compleet ingericht interieur, dit is toch weer een andere beleving dan in een showroom.

Showrooms

Bij dit project komen ook diverse showrooms waar de toekomstige bewoners terecht kunnen voor diverse zaken voor het nieuwe huis en interieur. De showroom van het Italiaanse designmerk Edra zullen wij voorzien van een Van Hollandse Bodem gietvloer. Ook zullen wij eind dit jaar zelf onze gietvloeren presenteren in Hoofddorp.