Gietvloer voor zakelijke doeleinden

Een zeer geschikte vloer

We zien dat steeds meer mensen belangstelling hebben voor een gietvloer in hun woning. Nieuwbouw of verbouw, modern of landelijk, een gietvloer sluit aan bij uiteenlopende interieurs. Ook voor zakelijke doeleinden is een gietvloer vaak uitstekend geschikt. In dit blog nemen we een kijkje bij een zakelijke klant, die gekozen heeft voor een Van Hollandse Bodem gietvloer.

Zakelijk - Inspiratie

LRS Solutions

LRS Solutions uit Meerkerk biedt veelomvattende oplossingen op het gebied van domotica en lichtregelsystemen. Om hun producten en diensten zo duidelijk mogelijk te presenteren aan klanten, hebben zij een ruimte opgezet met een levensgrote projectiewand. Klanten kunnen zo precies zien wat LRS hen te bieden heeft. Daarnaast is deze ruimte ook bijzonder geschikt voor meetings.

Zakelijke, stoere uitstraling

LRS Solutions uit Meerkerk biedt veelomvattende oplossingen op het gebied van domotica en lichtregelsystemen. Om hun Niet alleen het projectiescherm is enorm, ook het vloeroppervlak. Wat voor vloerafwerking kies je voor zo’n grote, zakelijke ruimte? Precies, een gietvloer. In dit geval is er voor een gietvloer gekozen, omdat het past bij de zakelijke, stoere uitstraling van het bedrijf. Bij LRC Solutions is gekozen voor een neutrale kleur, kleurnummer 29.

Zakelijk - Inspiratie

Onderhoudsvriendelijk

Daarnaast speelt uiteraard het onderhoud van de vloer mee. Zeker in kantoren, showrooms en openbare ruimte is het van belang dat de vloer makkelijk te onderhouden is. Dat is met een gietvloer zeker het geval, grote oppervlakten kunnen zelfs machinaal gereinigd worden.

Prijstechnisch kan een gietvloer voor zakelijke doeleinden ook gunstig zijn. Voor grote oppervlakken, kunnen wij een aantrekkelijke aanbiedingen maken.

Ontdek de mogelijkheden

Op deze foto’s is te zien dat een gietvloer ook goed toe te passen is in zakelijke ruimten. Overweeg je zelf een gietvloer? Wij staan open voor vragen en helpen graag. Ook zijn er diverse referentieprojecten waar je, de door ons aangebrachte vloeren, kan zien.

Zakelijk - Inspiratie