Gietvloer kleuradvies

Wij maken het gemakkelijk

Het is vaak erg lastig om een juiste kleur te kiezen voor uw nieuwe gietvloer. Het is moeilijk voor te stellen hoe gietvloer kleuren op dat kleine monstertje nu overkomen in uw woonkamer van 50 m2. Laat staan om het nog eens te combineren met uw nieuwe keuken, raambekleding en de meubels die meegaan met de verhuizing. Om dit wat makkelijker te maken heeft Van Hollandse Bodem zowel de stalen voor het microcement als de stalen voor de gietvloer op grootformaat gemaakt.

gietvloer kleuradvies

34 Standaard gietvloer kleuren

Wij kunnen op grote stalen van 70x70cm onze collectie laten zien en hebben 34 standaard gietvloer kleuren. Deze stalen hebben wij allemaal dubbel, zodat u bijvoorbeeld tijdens een kijkdag of met het maken van een keuze voor de keuken de stalen gewoon mee mag nemen. Dat is wel zo prettig als u de beslissing moet nemen over een vloer die misschien wel 25 jaar meegaat. Mocht u niet kunnen kiezen uit onze 34 standaard kleuren dan kunnen we u altijd nog voorzien van een vrijblijvend kleuradvies.

Kleurkeuze in de showroom

Elke dinsdag en woensdag is Elaine Verhoeven aanwezig in onze showroom om u te helpen de juiste kleurkeuze te maken. Naast onze standaard collectie kunnen wij namelijk bijna elke RAL, NCS of Sikkens kleur maken. Voor het maken van een betonlook gietvloer combineren wij altijd twee verschillende kleuren. Het is vooraf nooit helemaal duidelijk wat de uitkomst is van het mengen van twee kleuren dus is het dan wel zo fijn dat iemand u daarbij kan helpen. Er wordt de tijd genomen om een persoonlijk kleuradvies voor u te maken. Dit is ook een van de vele extra services die Van Hollandse Bodem biedt om zo naast het kiezen van de juiste kwaliteit ook een weloverwogen kleur keuze te maken. Wellicht kunt u staaltjes meenemen van uw meubels, keuken, gordijnen of verftinten.

Maakt u gerust een afspraak want we helpen u hier graag verder mee. U kunt ons op dinsdag t/m zaterdag bereiken via info@hollandsebodem.nl of via ons vaste telefoonnummer +31 (0)183 62 46 26.