De nieuwe kleurcollectie

Kleur

Dag in dag uit zijn wij van Van Hollandse Bodem bezig met kleur. De standaard collectie PU-gietvloer, maar juist ook het mengen van gietvloeren op kleur. Doordat wij kleuradvies aanbieden bij onze gietvloeren, zijn we intensief met kleur bezig. En zo vonden we het tijd voor een nieuwe collectie kleuren. Een nieuwe kleurcollectie die nog beter aansluit op de wensen van jullie als klant.

Lichte grijstinten en donkere kleuren

In onze vorige collectie merkte we in de loop van tijd dat we soms misgrepen bij lichte grijstinten of juist de donkere tinten. Daarin was de keuze beperkt en lieten we vaak kleuren op maat mengen. Bepaalde ”custom made” neutrale lichte grijstinten, buiten de standaard collectie, waren zo populair dat we hebben besloten deze op te nemen in onze standaard collectie. Houd je van wit of neutraal grijs? Dan zijn de kleuren 50 tot en met 60.

Kleuren - Inspiratie

Kleurranges

De nieuwe collectie bestaat uit verschillende kleurranges. We hebben dus een serie neutrale grijstinten, tinten uit het blauw, tinten uit het groen en tinten uit het bruin. In deze kleurgroepen hebben we verschillende mooie scharkeringen van licht naar donker. Op deze manier hopen we nog beter te kunnen helpen met het vinden van de juiste gietvloer kleur.

Mengen op maat

Mocht je er met de nieuwe collectie toch nog niet uitkomen, dan hebben we altijd nog een groot aantal extra kleurstalen in de showroom. Uiteraard blijft het ook mogelijk om kleuren op maat te laten mengen, onze gietvloeren kunnen immers in alle mogelijke kleuren gemengd worden. Houdt er wel rekening mee dat het mengen van nieuwe kleurstalen zo’n 2 weken duurt en wij uiterlijk 2 weken voorafgaand aan het gieten het materiaal op kleur moeten bestellen.

Kleuradvies

Ontdek de nieuwe collectie nu zelf in onze showroom in Gorinchem. Kom langs of maak een afspraak voor kleuradvies. Neem materialen mee van je nieuwe inrichting en onze kleurexpert of interieurstylist helpen je bij het vinden van de perfecte gietvloer voor jouw interieur.

Kleuren - Inspiratie