Burenkorting

Een voordelige gietvloer

Het leggen van een gietvloer is een bewerkelijk proces. Om een goede gietvloer te kunnen maken moeten wij daar, afhankelijk van de ondervloer, 4 of 5 dagen aan werken om tot een goed eindresultaat te komen. Je kunt je voorstellen dat de loonkosten bij kleinere projecten door de vele reis en voorbereidingsuren een stuk hoger liggen per m2 dan bij grotere projecten. Het loont daarom enorm als je een gietvloer wilt om eens bij de buren van jullie nieuwbouw project te polsen of ze ook geïnteresseerd zijn in een gietvloer.

Wij zien tegenwoordig dat er altijd wel initiatiefnemers zijn om voor het nieuwbouwproject een facebook pagina op te zetten of via andere communicatie middelen de toekomstige buren te informeren over hun keuze. Gietvloeren zijn natuurlijk hartstikke populair door de prachtige uitstraling en het makkelijke onderhoud. We zien dat er steeds vaker voor een gietvloer wordt gekozen en dat het marktaandeel van dit type vloer toch al snel 20% van de totale vloeren inneemt. Het is dus heel aannemelijk dat er meerdere buren geïnteresseerd zijn.

Om samen met de buren bij Van Hollandse Bodem een gietvloer of microcement te kopen kan afhankelijk van de grootte van het totale project wel tot 50% prijsgunstiger zijn dan bij een individuele aankoop. De enige voorwaarden die wij daar dan aan stellen is dat het in een zelfde uitvoeringsweek gelegd kan worden. Het gebruik van diverse kleuren of de keuze voor gietvloer of microcement maakt dan totaal niet uit. Als jullie project nu niet ineens maar in fasen wordt opgeleverd, waardoor het lastig is om een uitvoeringsweek te kiezen, dan kunnen we jullie ook zeker een aantrekkelijke korting bieden als we voor meerdere woningen tegelijk de opdracht krijgen.

Jullie zijn natuurlijk altijd welkom met de buren in onze 200 m2 grootte showroom maar om onze vloeren en wandafwerking te komen presenteren op een informatieavond bij jullie in de buurt behoort zeker tot de mogelijkheden.