200 m2 beleving in de gietvoer showroom

van-hollandse-bodem-showroom

Een gietvloer leggen is geen besluit wat u zo maar even neemt. Een vloer is de basis voor uw interieur; zo’n essentiële sfeermaker verdient een weloverwogen beslissing. Er zijn vele mogelijke gietvloeren en alleen met goed advies maakt u de juiste keuze. Wij helpen u uw wensen waar te maken in onze gietvloer showroom.

Opening gietvloer showroom

Het realiseren van de perfecte gietvloer begint met de basis: goed klantcontact. Immers, alleen wanneer uw wensen, verwachtingen en budget bekend zijn, kan er een gietvloer worden geleverd die echt precíes is wat u wilt.
Naast het persoonlijke contact, wilden we ook graag aan onze klanten laten zien wat de mogelijkheden en kleuren van een gietvloer zijn. Daarom openden we een gietvloer showroom, in Designcenter ‘Open Huis’ in Gorinchem. Omgeven door andere prachtige woonmerken, zijn we zeer trots op de locatie van onze showroom.

Wat u in onze gietvloer showroom kunt verwachten

In onze showroom treft u echte gietvloer-specialisten. Wij werken vanuit onze passie voor gietvloeren en gaan dan ook altijd voor een uitmuntend resultaat. Aandachtig luisteren wij naar uw kleur-, materiaal- en budgetwensen, bespreken uw verwachtingen en de mogelijkheden. U ontvangt eerlijk advies, wat we vertalen naar de vloer van uw dromen.

Dit kunt u verwachten in onze gietvloer showroom:

  • 200m2 gietvloer-inspiratie
  • Een warm welkom
  • Antwoord op al uw vragen over gietvloeren
  • Eerlijk advies van doorgewinterde gietvloer-specialisten
Gietvloer showroom in Gorinchem

Van Hollandse Bodem gietvloer-specialisten heet u van harte welkom in de gietvloer showroom in Gorinchem. Laat u inspireren door onze totale collectie gietvloeren en de deskundige adviseurs van Van Hollandse Bodem.
Onze showroom is gevestigd in Designcenter ‘Open Huis’, een prachtige woonwinkel waar naast gietvloeren nog veel meer interieurpracht te bewonderen is.

Bereikbaarheid showroom

Gorinchem ligt zeer centraal en is goed bereikbaar vanuit alle richtingen. Ook het Designcenter is gemakkelijk te vinden en ligt dichtbij de snelweg. U kunt er bovendien gratis parkeren.
Wij hopen u binnenkort te ontmoeten in onze gietvloeren showroom!