Zekerheid voor u als koper van een gietvloer

Zekerheid voor u als koper van een gietvloer

Als u een gietvloer of microcement vloerafwerking bij Van Hollandse Bodem koopt krijgt u 5 jaar garantie. Deze is duidelijk omschreven in onze algemene voorwaarden en biedt voor u als koper de zekerheid dat wij ook in het traject na het leggen van de gietvloer de juiste nazorg leveren en er gewoon nog voor u zijn. Doordat wij al 20 jaar expertise hebben op het gebied van esthetische gietvloeren weten wij gelukkig waar we over praten maar willen u dit in de vorm van onze uitgebreide garantie ook op papier bieden.

Daarnaast is Van Hollandse Bodem aangesloten bij NOA. De NOA afbouwgarantie is in het leven geroepen doordat de particuliere markt voor de afbouw van grote betekenis is. Veel afbouwbedrijven voeren werkzaamheden uit voor consumenten. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de consument goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Dit moet worden gewaarborgd. Of wij nu een polyurethaan gietvloer, microcement wand of vloerafwerking leveren , u krijgt bij ons een specialist in huis. Met de afbouwgarantie weet u als consument zeker dat u kunt rekenen op goede kwaliteit.NOA staat in geval van geschillen ook borg voor een goede afhandeling.NOA heeft consumentenvoorwaarden opgesteld in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Daarin staan de rechten en plichten van zowel opdrachtgever als opdrachtnemer. Dat is wel zo duidelijk voor beide partijen.

Daarnaast heeft NOA een richtlijn opgesteld voor de beoordeling van kunstharsgebonden vloeren. Dit zijn dus onze polyurethaan gietvloeren. Door vooraf het juiste verwachtingspatroon te scheppen en heldere afspraken te maken kunnen wij aan de hand van deze richtlijn de gietvloer samen met onze klanten naar tevredenheid opleveren. Dit maakt inzichtelijk wat u van onze experts kan verwachten.

Zaken doen met een NOA gecertificeerd bedrijf heeft voor u als koper dus een paar grote voordelen. Onze adviseurs kunnen u hierover alles vertellen.