woudrichem-header
verbouwde-woning-woudrichem-header

Binnenkijken bij....

Een verbouwde woning in Woudrichem

De meeste gietvloeren voor particulieren brengen wij aan in nieuwbouwwoningen, maar we worden ook regelmatig gevraagd om vloeren aan te brengen in verbouwde woningen. Zo ook deze woning in het oude vestingstadje Woudrichem.

Toen wij voor aanvang van de werkzaamheden kwamen in- en vocht meten, zagen we al dat dit een unieke woning zou worden. Vorige week gingen wij langs om het eindresultaat te bewonderen. In dit blog delen we foto's van het eindresultaat.

De bewoners hebben de verbouwing grondig aangepakt en ook veel zelf gedaan. De indeling is totaal veranderd en aangepast op de nieuwe bewoners. De meeste kamers bevinden zich op de begane grond en door de gietvloer overal door te laten lopen in dezelfde kleur is een mooi geheel ontstaan.

Lees verder
 woudrichem - grid 1 detail 1
 woudrichem - grid 1 detail 2
 woudrichem - grid 1 detail 3
 woudrichem - grid 2 detail 1
 woudrichem - grid 2 detail 2
 woudrichem - grid 3 detail 1
 woudrichem - grid 3 detail 2
 woudrichem - grid 3 detail 3
 woudrichem - grid 1 detail 1
 woudrichem - grid 1 detail 2
 woudrichem - grid 1 detail 3
 woudrichem - grid 2 detail 1
 woudrichem - grid 2 detail 2
 woudrichem - grid 3 detail 1
 woudrichem - grid 3 detail 2
 woudrichem - grid 3 detail 3

Compleet nieuwe indeling

Bij binnenkomst zie je direct dat de moderne gietvloer is gecombineerd met oude persoonlijke items. Zo staat er in de hal een authentieke Zundapp als decoratief object, dit geeft de hal een stoere uitstraling. De hal is sowieso heel stijlvol geworden. De zwarte houten deuren staan heel chic bij de lichte strakke muren en vloer.

In de ruime woonkamer is op een speelse manier met licht gespeeld. Er zijn niet alleen grote ramen op vloer niveau geplaatst, er is ook een raam met luiken in de nok van de hoge ruimte. Doordat de gietvloer naadloos is, benadrukt deze het grote oppervlak.

Tussen de de gezellige woonkeuken en woonkamer is een haard geplaatst. Op deze manier kun je in beide vertrekken genieten van het sfeervolle haardvuur. Ook is er veel hout gebruikt, dit geeft het interieur ondanks de strakke gietvloer toch een landelijke uitstraling.

Geïnteresseerd?

Omdat in dit interieur met kinderen, katten en honden "echt geleefd" wordt, is een gietvloer niet alleen een mooie, maar ook een praktische oplossing. De vloer is onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te maken.

Mocht je ook geïnteresseerd zijn in een vloer die overal naadloos doorloopt? Wij bieden verschillende opties aan, in onze showroom in Gorinchem kunt u deze zelf zien en ervaren. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms.