Gietvloer Woerden Header

Binnenkijken bij....

een sfeervolle woning met pasteltinten in Woerden

Dit keer zijn we niet zelf op pad geweest om foto's te maken bij een van onze klanten. Op Instagram kwamen we een account tegen, vol leuke interieur foto's met een Van Hollandse Bodem gietvloer. Deze foto's willen we natuurlijk met jullie delen!

Lees verder
 Gietvloer Woerden
 Gietvloer Woerden
 Gietvloer Woerden
 Gietvloer Woerden
 Gietvloer Woerden
 Gietvloer Woerden

Pasteltinten

Wat wij zelf erg leuk vinden om te zien, is hoe ontzettend veelzijdig onze Van Hollandse Bodem gietvloeren zijn. In het vorige blog keken we nog binnen bij een strakke, chique villa in het bosrijke Wassenaar. De gietvloer en de  microcement wanden passen perfect in dat moderne totaalplaatje. Maar ook hier in dit sprookjes-achtige interieur, vol zachte pasteltinten is onze gietvloer een mooie strakke basis.

De foto's laten zien dat dit huis is ingericht met oog voor detail. Iedere wand en hoek is benut om er een knus en creatief geheel van te maken. In dit huis in Woerden zijn verschillende materialen, als tegeltjes, hout, plaids, kleden en kussens gecombineerd met de Van Hollandse Bodem gietvloer en wil je ze met ons delen? Laat het ons gerust weten, ook kunnen wij bij je langskomen om de vloer te fotograferen. In het volgende "Binnenkijken bij.." blog laten we weer een compleet ander interieur zien.

Meer informatie