Witte gietvloer als basis

Een witte gietvloer als basis
Fresh & Clean

Een gietvloer kan in iedere gewenste kleur worden gemengd, maar een witte basis kan juist ook heel puur zijn. Microcement is niet leverbaar in spierwit, maar wel in heel lichte grijstinten. In dit blog delen wij diverse lichte gietvloeren, wie weet brengt het u nog op andere, nieuwe ideeën.

Een witte gietvloer als basis

Met een witte vloer kun je echt alle kanten uit. Wit op wit geeft een hele frisse look. Door verschillende materialen te combineren kunt u ook met enkel wit het interieur meer ”diepte” geven.

Een witte gietvloer als basis

Wit met zwart blijft ook een tijdloze combinatie. Je kunt hierbij denken aan zwarte meubels, lampen, kozijnen, raambekleding of kunst, maar ook zwart witte patronen zijn mooi bij een witte vloer.

Een witte gietvloer als basis

Wit in combinatie met verschillende natuurlijke materialen als hout, kokos, sisal, wol, natuursteen of jute geven het interieur vaak meer “warmte”. Planten en bloemen geven een wit interieur een extra zomerse uitstraling.

Een witte gietvloer als basis

Een witte gietvloer is altijd effen. Bij andere tinten kunt u kiezen voor een vleug of betonlook, maar bij wit niet. Voor de vleug worden twee verschillende tinten gemengd en daardoor wijkt het dus iets van het wit af. Kleurnummer vier is de lichte tint waarbij een vleug mogelijk is, zie hiervoor onze verschillende kleurnummers.

Een witte gietvloer als basis

Naast alle ton sur ton mogelijkheden met een witte gietvloer kan het juist ook de basis vormen voor een heel kleurrijk interieur! Zoals op deze onderstaande foto’s te zien is komen kleurrijke meubels en materialen ook goed uit op een lichte, strakke en effen gietvloer.

Een witte gietvloer als basis

Deze badkamer in Wassenaar is ook voorzien van een naadloze witte gietvloer. In combinatie met de moderne witte badmeubelen, de strakke zwarte kozijnen en microcement wanden is een stijlvol, minimalistisch geheel gecreëerd.

Een witte gietvloer als basis

Benieuwd of een witte gietvloer ook iets voor uw interieur is? In onze showroom hebben wij verschillende grote kleurstalen die u eventueel mee op zicht kan nemen voor een goed beeld.