Wassenaar gietvloer header

Binnenkijken bij....

een verbouwde villa in Wassenaar

Deze woning in Wassenaar is vorig jaar volledig verbouwd. Een heuse transformatie van enigszins gedateerde villa, naar een modern strak droomhuis. De klant schakelde FOAM Architecten en Euroconstruct in voor dit project en de foto's bewijzen wel dat dit een goede keus was. Wij, van Van Hollandse Bodem, mochten de gietvloeren aanbrengen. Door de naadloze, strakke lichte vloer leek het oppervlak nog groter.

Lees verder
 Gietvloer Wassenaar
 Gietvloer Wassenaar
 Gietvloer Wassenaar
 Gietvloer Wassenaar
 Gietvloer Wassenaar
 Gietvloer Wassenaar

De begane grond is op een ruimtelijke manier ingedeeld. Alle aparte ruimten zijn geclusterd in een met zwart hout afgewerkt centraal blok. Ook heeft de architect op en bijzondere manier met licht gewerkt. Glazen koepels in het dak en doorkijkjes van boven naar beneden maken de ruimte speels en licht, maar toch blijft het geheel strak.

De badkamer op de eerste verdieping is een plaatje geworden. De combinatie van de frisse witte gietvloer, het stoere grijze microcement, de witte meubels, het glas en de mat zwarte kranen is prachtig. Een mooi detail is ook de overloop van de strakke, lichte gietvloer naar het warme hout dat op de overloop ligt.

Heeft u ook verbouwplannen? Uiteraard denken wij graag mee in de mogelijkheden voor een gietvloer en/of microcement. Zoals u op de bovenstaande foto's ziet kunnen combinaties van verschillende vloeren ook prachtig zijn. Kom eens langs in een van onze showroom of maak een afspraak.