Binnenkijken bij....

een vrijstaande woning in regio Utrecht

Vorig jaar leverde we dit project in de regio Utrecht op. Een vrijstaande woning met een schitterend uitzicht. Nu, ruim een jaar later, gingen we terug om foto's te maken. Het blijft ontzettend leuk om te zien wat bewoners maken van een leeg interieur met een gietvloer, want dat is hoe wij het vaak voor het laatst zien.

De entree van deze woning is direct ruimtelijk en verrassend. Niet alleen de gietvloer laat het ruim ogen, ook de vide, de hoogte en de lichte tinten geven een fris en ruimtelijk gevoel. Door de glazen deur valt het licht prachtig van twee kanten de hal binnen.

Wanneer we de woonkamer binnenkomen valt ons oog direct op de schitterende tuin. De ruimte, het water en alle bloemen die als een wild veldboeket om het huis heen staan. Onze Van Hollandse Bodem gietvloer  vormt de strakke, rustige basis voor dit interieur.

Gunstig aan onze gietvloeren is dat ze zowel geschikt zijn voor vloerverwarming als voor vloerkoeling. Deze nieuwbouwwoning beschikt over beide. In de winter geeft dit een heerlijk warm en behaaglijk gevoel en in de zomer helpt het je woning koel houden.

Lees verder
 Gietvloer hal vide
 gietvloer woonkamer stalen kast
 Gietvloer keuken
 gietvloer woonkamer betonlook
 Van Hollandse Bodem gietvloer
 gietvloer woonkamer
 Gietvloer hal vide
 gietvloer woonkamer stalen kast
 Gietvloer keuken
 gietvloer woonkamer betonlook
 Van Hollandse Bodem gietvloer
 gietvloer woonkamer

UV-Bestendige laklaag

Deze woning heeft rondom prachtige raampartijen, waardoor je de tuin nog meer beleeft. Ook zorgt dit voor een heerlijk licht interieur. Met zoveel daglicht is het wel van belang dat de vloer hier tegen kan. Gelukkig zijn ons gietvloeren afgewerkt met een UV-bestendige laklaag.

Kleur kiezen

De bewoners hebben voor dit interieur een neutrale grijstint gekozen. Er is bewust gekozen voor een niet al te lichte grijstint, omdat er zoveel daglicht de woning binnenvalt. Wij bieden altijd een vrijblijvend kleuradvies, omdat alle kleuren mogelijk zijn voor je vloer kan het prettig zijn om hierbij te worden geholpen.

Meer informatie