Project - Tilburg

Binnenkijken bij....

Gietvloer nieuwbouwwoning Tilburg

Je koopt een prachtige, ruime woning, maar de tegelvloer van de vorige bewoners past niet bij je smaak. Een andere vloer leg je er niet zo makkelijk overheen, of toch wel? In dit blog laten we zien wat je kunt doen met een ongelijke tegelvloer.

Deze lichte nieuwbouwwoning in Tilburg is een mooi voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is met een gietvloer. De bewoners zagen bij vrienden een gietvloer van Van Hollandse Bodem, maar twijfelde of dit in hun eigen woning wel mogelijk zou zijn. Er lag namelijk een ongelijke tegelvloer in de woning. Na een adviesgesprek, bleek dat de ongelijke tegelvloer geëgaliseerd kon worden. Daarna zou er een gietvloer naar keuze geleverd kunnen worden.

Lees verder
 Project - Tilburg
 Project - Tilburg
 Project - Tilburg
 Project - Tilburg
 Project - Tilburg
 Project - Tilburg
 Project - Tilburg
 Project - Tilburg
 Project - Tilburg
 Project - Tilburg

Kleuradvies op locatie

Op de foto's is te zien dat de gietvloer perfect aansluit bij het interieur van dit gezin. Doordat er vooraf kleuradvies op locatie is gegeven, kon alles op elkaar worden afgestemd.

Uiteindelijk is er gekozen voor kleurnummer 03, een lichte, neutrale grijstint. Door de gietvloerstalen in de woning te bekijken, zie je meestal direct welke kleuren het ''goed doen'' bij het interieur. Ook de manier waarop het daglicht in de woning valt is bepalend voor de kleurkeuze.

Deze klant heeft voor de gehele begane grond gekozen voor een gietvloer en is daar erg tevreden mee. Deze vloer past beter bij het totaalbeeld van de woning en het interieur. Daarnaast is de vloer ook gemakkelijk schoon te houden.

Zou een gietvloer ook de perfecte basis zijn voor jouw interieur, maar twijfel je of het mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Hollandse Bodem. Wij kijken graag naar de mogelijkheden en daarnaast kunnen we je ook helpen bij het kiezen van de mooiste gietvloer kleur. Zodat je huis je ultieme thuis wordt, net als bij deze klant uit Tilburg.