Gietvloeren in combinatie met stalen kozijnen

Een sterke combinatie

Het zien van de uiteenlopende eindresultaten van onze projecten maakt ons vaak enthousiast. Wij komen op veel totaal verschillende locaties door heel Nederland, nieuwbouw, verbouw en renGietvlovatie. Wanneer wij het vochtpercentage van de ondervloer komen meten is de ruimte meestal kaal en leeg, een groot verschil met hoe de ruimte er enkele weken na het aanbrengen van de gietvloer uit ziet. Soms krijgen we de mogelijkheid om het eindresultaat te fotograferen. Deze foto’s delen we uiteraard graag! Want wie wil er niet even binnenkijken bij andere, originele interieurs.

Stalen kozijnen

Tegenwoordig komen wij steeds vaker stalen kozijnen tegen in woningen waar wij een vloer of wand mogen afwerken. Gietvloeren en microcement gaan, zoals u op de foto’s ziet, perfect samen met stalen kozijnen.

We zien de glazen deuren met stalen kozijnen vaak in plaats van binnendeuren. Het grote voordeel is dat het veel ruimtelijker maakt. Door een lichte vloer te kiezen en veel glas te gebruiken krijgt u een aangenaam licht interieur. Daarnaast oogt het ook bijzonder ruimtelijk.

Naast onze eigen projecten zijn er ook mooie, buitenlandse voorbeelden van hoe gietvloeren samengaan met stalen kozijnen. Zo zie je op de onderstaande foto’s goed dat een interieur niet industrieel of modern hoeft te zijn. De combinatie is juist ook heel mooi bij authentieke panden en kan de oplossing zijn voor het opdelen van twee vertrekken, zonder optisch ruimte te verliezen.

In onze showroom in Gorinchem kunt u uiteraard een scala aan verschillende gietvloeren bekijken, maar in het Design Center vindt u daarnaast ook diverse glazen deuren met stalen kozijnen. Zo kunt u direct kijken of deze stijlvolle oplossing ook iets voor u is en de gewenste gietvloer kleur combineren met deze andere materialen.