Project - Rotterdam

Binnenkijken bij....

Een prachtig nieuwbouwhuis

In Rotterdam hebben wij mogen meewerken aan verschillende mooie nieuwbouwprojecten als de Paradijshof in nieuw Crooswijk en Park Zestienhoven. Inrichting-huis.com zette laatst een prachtig project met onze Van Hollandse Bodem online, deze willen we hier graag delen.

Scandinavisch en industrieel interieur

Dit interieur is ontworpen door Depot Rotterdam. Depot is een unieke woonwinkel, maar daarnaast ook een interieurontwerp studio. Lichte kleuren, natuurlijke materialen en veel daglicht zijn kenmerkend voor een Scandinavisch interieur. In dit interieur is een combinatie gemaakt tussen Scandinavisch en industrieel. De industriële elementen zijn bijvoorbeeld terug te vinden in bepaalde meubels en de stalen deuren.

Lees verder
 Project - Rotterdam
 Project - Rotterdam
 Project - Rotterdam
 Project - Rotterdam
 Project - Rotterdam
 Project - Rotterdam
 Project - Rotterdam
 Project - Rotterdam
 Project - Rotterdam
 Project - Rotterdam

Licht

Dit interieur is van zichzelf al heel licht door de ramen aan alle kanten en lichtkoepel in het plafond. Zowel aan de voorkant van de woonkamer, als aan de achterkant bij de grote woonkeuken zijn grote openslaande deuren geplaatst. De witte muren en de strakke gietvloer benadrukken dit nog eens. Hierdoor is de woning zelfs op donkere dagen nog heerlijk licht. Daarnaast maken het lichte kleur gebruik en de naadloze gietvloer de woning voor het oog nog ruimer.

Maatwerk

Depot Rotterdam heeft ook een creatief idee bedacht om de trap op een mooie manier te verwerken in het interieur. Door een maatwerkkast om de trap heen te maken gaat deze mooi op in de ruimte. Open en dichte vakken worden afgewisseld, wat zorgt voor een speels effect. Tevens biedt het de mogelijkheid om dingen uit het zicht op te bergen of juist mooi te presenteren in deze kast.

Burenkorting

Met dit soort nieuwbouwprojecten kan onze burenkorting voor gietvloeren leuke voordelen opleveren wanneer we de vloeren in dezelfde week kunnen aanbrengen. Hoe hoger het totaal aantal vierkante meters gietvloer, des te hoger de korting. De kleuren kunnen uiteraard gewoon individueel gekozen worden, als we het maar in dezelfde week kunnen inplannen.

Meer informatie