Rotterdam Paradijshof - header

Binnenkijken bij nieuwbouwproject Paradijshof Rotterdam

Stadstuinwoningen

Het Paradijshof is een Rotterdams nieuwbouwproject in de wijk Nieuw Crooswijk. Tussen de Paradijslaan, Kerkhoflaan en de Rusthofstraat ontwikkelt Woonstad Rotterdam royale stadstuinwoningen. De bouw is begin 2017 gestart. De verkoop startte in oktober 2016 en alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Wij, van Van Hollandse Bodem, zijn trots op het feit dat we in maar liefst 15 woningen gietvloeren mogen gaan aanbrengen. In totaal ruim 4.500 m2 aan Van Hollandse Bodem gietvloer! Vorig jaar leverde we al in 8 woningen in deze zelfde buurt onze gietvloeren.

De bewoners van de nog op te leveren woningen konden deze interieurs bezichtigen en hebben na het horen van de positieve ervaringen met Van Hollandse Bodem ook voor ons gekozen. Dit zien wij als een groot compliment en we kunnen dan ook niet wachten om aan de slag te gaan in deze prachtige woningen.

Om een beeld te geven van de woningen binnen dit project, hebben we foto's toegevoegd van één van de eerder opgeleverde vloeren in de Paradijshof. In deze ruime woning is op twee verdiepingen onze gietvloer aangebracht. Door de grote glazen deuren en vide, die beneden en boven met elkaar verbind, heeft het huis een "loft-achtige" uitstraling.

Deze woning is op beide verdiepingen voorzien van vloerverwarming, wat perfect samengaat met onze, slechts 3mm dikke, gietvloeren. Meer foto's van de nieuwe woningen volgen uiteraard later na oplevering.

Lees verder
 Rotterdam Paradijshof - grid 2 detail 1
 Rotterdam Paradijshof - grid 2 detail 2
 Gietvloer slaapkamer
 Rotterdam Paradijshof - grid 1 detail 2
 Rotterdam Paradijshof - grid 1 detail 3
 Rotterdam Paradijshof - grid 2 detail 1
 Rotterdam Paradijshof - grid 2 detail 2
 Gietvloer slaapkamer
 Rotterdam Paradijshof - grid 1 detail 2
 Rotterdam Paradijshof - grid 1 detail 3

Ook een nieuwbouwproject in de planning?

Mocht je ook een woning hebben gekocht die deel uit maakt van een nieuwbouw project? Dan kan dit qua gietvloer mooie voordelen geven. Wanneer er meerdere bewoners uit één straat kiezen voor een Van Hollandse Bodem gietvloer, kan dit hoge kortingen opleveren.

Informeer er naar in onze showrooms of neem vrijblijvend contact met ons op. Ook is het mogelijk om een informatie avond in te plannen voor jullie nieuwbouwproject. Dit kan in onze showrooms of op locatie.

Meer informatie