Papendrecht - header

Binnenkijken bij....

Interieur in Papendrecht door designer Remy Meijers

In ons vorige blog keken we binnen bij een sfeervol interieur in Gorinchem. Niet alleen de vloer was daar donker, ook voor de muren en meubels waren voornamelijk donkere tinten gebruikt. In dit interieur in Papendrecht is juist gekozen voor een lichte vloer, dit geeft de ruimte gelijk een totaal andere uitstraling.

Deze klant heeft zich bij het inrichten van het interieur laten adviseren door designer Remy Meijers. Hij kijkt bij het schetsen van interieurs vaak naar de verschillende functies en deelt de ruimte dan in denkbeeldige wijze op aan de hand van die functies. Voor iedere functie is een apart deel in de ruimte gereserveerd.

Bij dit interieur zijn de verschillende functies gescheiden doormiddel van het stijlvolle haardmeubel. Door de lederen bekleding en indirecte verlichting is dit een echt statement in de ruimte geworden. Opvallend is ook het ronde meubel in de eethoek.

De ronde banken zorgen voor een intieme sfeer. Wellicht herken je ook de designklassieker van Flos, de Arco booglamp. De designer heeft deze ronde vormen ook mooi terug laten komen in de zithoek, waardoor het interieur één geheel vormt.

Lees verder
 Papendrecht - grid 1 detail 1
 Papendrecht - grid 1 detail 2
 Papendrecht - grid 1 detail 3
 Papendrecht - grid 2 detail 1
 Papendrecht - grid 2 detail 2
 Papendrecht - grid 2 detail 3
 Papendrecht - grid 1 detail 1
 Papendrecht - grid 1 detail 2
 Papendrecht - grid 1 detail 3
 Papendrecht - grid 2 detail 1
 Papendrecht - grid 2 detail 2
 Papendrecht - grid 2 detail 3

De vloer benadrukt de grote ruimte

De lichte gietvloer loopt naadloos door over de hele verdieping en benadrukt de grote van de ruimte nog eens. De meubels, kleden en gordijnen zijn uitgevoerd in donkere, warme tinten. Dit geeft een mooi contrast met de lichte gietvloer en wanden. Mooi detail aan deze woning is de lichtkoepel boven de wenteltrap, deze zorgt voor mooi lichtinval uit een onverwachte hoek.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van zo'n strakke gietvloer? Bezoek onze showrooms in Gorinchem en Purmerend of neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag alles wat je wilt weten over gietvloeren en geven ook kleuradvies.