Gietvloer in meisjeskamer

Roze, goud & wit

Meisjeskamer - Gietvloer

Gietvloer

Het leuke aan een gietvloer is, dat je er eigenlijk alle kanten mee op kan. Of je nu een strakke villa, een authentiek loft of een kinderkamer hebt in te richten, een gietvloer kan een sterke basis vormen. Deze kinderkamer in Gorinchem is een mooi voorbeeld van hoe een gietvloer te combineren is met verschillende kleuren en materialen.

Meisjeskamer - Gietvloer

Combineren

Als basis is gekozen voor een rustige, strakke gietvloer. Ook de wanden zijn wit, met uitzondering van de borstwering en kopse wand tot de nok. De borstwering is zachtroze gemaakt en op één kopse wand is gekozen voor een meisjes-achtig behang met gouden stippen. Normaal gesproken kan het combineren van verschillende kleuren en behang net iets te druk worden, maar omdat de vloer strak is, blijft het geheel in harmonie.

Meisjeskamer - Gietvloer

Meisjes-achtige accessoires

De verschillende kleuren zijn gecombineerd met meubels en accessoires in uiteenlopende materialen. De witte meubeltjes zijn aangekleed met roze en gouden accessoires als rieten lampjes, kussens, spreien en bijvoorbeeld de unieke gouden ananas deurknopjes.  Veel accessoires komen bij Zara Home en H&M Home vandaan, maar ook uit kleine boetiekjes.

Om het geheel nog iets zonniger en nonchalanter te maken is er ook bewust gekozen voor het materiaal riet. De grote schommelstoel in de slaapkamer is een echte eyecatcher, aangekleed met verschillende kussens en vachtjes. Om het kamertje af te stylen zijn er nog planten toegevoegd aan het geheel.

Meisjeskamer - Gietvloer

Zelf aan de slag?

Ook zin gekregen om de kinderkamer(s) te restylen? Op de bovenstaande foto’s is goed te zien dat je een kamer heel mooi kan stylen en de basis toch tijdloos kan houden. Kom eens langs in onze showroom in Gorinchem en doe inspiratie op. We vertellen u graag alles over onze materialen en de mogelijkheden. Binnenkort zullen we ook nog een jongenskamer met een gietvloeren delen.