Binnenkijken bij....

Huisje Kwartshove in Leerdam

Dit keer kijken we binnen bij Huisje Kwartshove, een begrip op Instagram. Ruby en haar dochter wonen hier op 80m2 en hebben een bijzonder origineel interieur. Vanaf de aankoop, totdat zij hier gingen wonen, hebben zij de bouw en inrichting gedeeld.

Volgers op Instagram werden meegenomen in de diverse keuzes en het interieur is nog steeds in beweging. De leukste toevoegingen, tips en styling ideeën worden dagelijks gedeeld.

Ruitelijk gevoel met een gietvloer
Om deze compacte woning groter te laten lijken is gekozen voor een Van Hollandse Bodem gietvloer die in alle vertrekken naadloos doorloopt. De gietvloer is ook aangebracht op de eerste verdieping, om hier de kamers ook ruimtelijker te laten ogen.

Instagram: Huisjekwartshove

Lees verder
 gietvloer woonkamer
 gietvloer detail
 gietvloer kinderkamer
 gietvloer woonkamer
 gietvloer detail
 gietvloer kinderkamer

Materialen mix

In dit interieur zijn kleuren en materialen zorgvuldig met elkaar gecombineerd. Waar kan dit beter op dan op een strakke gietvloer?

De muren hebben niet overal dezelfde kleur, maar per ruimte is gekozen voor een verrassende sfeer. Mooi voorbeeld hiervan is het gewaagde toilet met warme tinten en tegeltjes, deze steken prachtig af tegen onze strakke gietvloer.

Ook de kinderslaapkamer is bijzonder sfeervol ingericht. Warme tinten op de wand worden gecombineerd met natuurlijke materialen als hout en riet. Het speelgoed, beddengoed en de schilderijen op de muur geven kleur aan het kamertje. Onze gietvloer wordt leuk gecombineerd met een speels kindervloerkleed.

Oog voor detail

In dit interieur wordt bijzonder veel aandacht besteed aan de af-styling. Mooie kaarsen, vazen, bloemen, kinderspeelgoed en bedlinnen. Juist die details maken het interieur af en "eigen". Ook is het interieur gedecoreerd met prachtige planten en worden er steeds weer nieuwe designs statements toegevoegd.

Wil je verder kijken in dit interieur? Bezoek dan eens de Instagram pagina van @Huisjekwartshove

Meer informatie
 gietvloer slaapkamer
 gietvloer toilet
 gietvloer keuken
 gietvloer slaapkamer
 gietvloer toilet
 gietvloer keuken