Gorinchem 3 - header

Binnenkijken bij....

Een verrassend design interieur

Op een zonnige voorjaarsdag bezochten we dit prachtige opgeleverde project in Gorinchem. Voor ons is het altijd een grote verrassing wat klanten creëren op onze Van Hollandse Bodem gietvloer. Wanneer wij de vloer opleveren, is het huis natuurlijk compleet leeg. Dit keer werden we gelukkig ook weer meer dan blij verrast, wat een prachtig en origineel interieur! In dit blog nemen we je graag mee naar binnen.

Dat de bewoners veel gevoel voor stijl hebben, wordt al snel duidelijk wanneer je de woning binnenkomt. Ook hebben ze de hulp ingeschakeld van designer Linda Verlouw van Studio LIV.

In de keuken zie je dit direct terug in het kleur- en materiaalgebruik. Een warme sfeer met robuuste vormen, natuurlijke materialen en verrassende elementen. Zo is het steen en hout van de keuken bijvoorbeeld  gecombineerd met een wand van mos achter het wijnrek.

Lees verder
 Gietvloer Gorinchem Project Sedum
 Gietvloer Gorinchem Project Sedum
 Gietvloer Gorinchem Project Sedum
 Gietvloer Gorinchem Project Sedum
 Gietvloer Gorinchem Project Sedum
 Gietvloer Gorinchem Project Sedum
 Gietvloer Gorinchem Project Sedum
 Gietvloer Gorinchem Project Sedum
 Gietvloer Gorinchem Project Sedum
 Gietvloer Gorinchem Project Sedum
 Gietvloer Gorinchem Project Sedum
 Gietvloer Gorinchem Project Sedum

Mat & Glanzend

De ronde eettafel in de erker maakt de entree vriendelijk en ruimtelijk. Het eet- en woongedeelte worden met elkaar verbonden door middel van een haard die aan beide zijden open is. Een echte eyecatcher bij binnenkomst zijn ook de lampen van Tom Dixon. De verschillende materialen, kleuren en structuren komen prachtig uit op de strakke gietvloer. De ontwerpster heeft ook spannende combinaties van matte en glanzende oppervlakken weten te maken.

De bewoners gaven de voorkeur aan veel opbergruimte in de woonkamer, maar zijn niet weg van veel "losse" kasten. Studio LIV heeft dit prachtig opgelost met grote elementen. Het haardmeubel verbindt de gehele living en is dankzij het materiaalgebruik een lust voor het oog. Maar daar blijft het niet bij: er kan ook nog eens veel in worden opgeborgen.

Wanneer je onderstaande foto's bekijkt, zie je dat de materialen extra mooi uitkomen op de warme, strakke gietvloer. Niet alleen de indeling, kleuren en materialen dragen bij aan een harmonieus geheel, de gietvloer die in alle vertrekken naadloos doorloopt versterkt het gevoel van eenheid.

Kleuraccenten

Een gigantisch roze kleed op de gietvloer in de woonkamer, voor de openslaande deuren, markeert de living. De bewoners gaven aan eerst even te moeten wennen aan het idee van een groot roze kleed, maar vinden het nu ook schitterend. Het is ook mooi om te zien dat bij niets in deze woning is gekozen voor "standaard". Alles is zorgvuldig uitgekozen, uniek, verfijnend en toch op elkaar afgestemd.

Voor wie gaat voor een badkamer en suite, biedt onze gietvloer ook echt een uitkomst. Met een gietvloer in de badkamer en slaapkamer geen dorpels of vloerovergangen, maar één strak, waterdicht geheel. Dat is ook wat we hier op de bovenste verdieping zien. De slaapkamer, met adembenemend uitzicht, loopt naadloos over in de badkamer en inloopkast. Dit creëert een loft-achtig gevoel op deze verdieping.

Behang in de badkamer

Verrassend is ook het gebruik van behang in de badkamers. Het elegante behang maakt de badkamers sfeervol en dankzij de doorlopende gietvloer blijft het geheel ook in balans. Onze slechts 3 mm dikke gietvoer met vloerverwarming maakt de badkamers extra behaaglijk.

Zie je een gietvloer als basis voor jouw interieur ook wel voor je? Of je nu gaat verbouwen of nieuw bouwen, we hebben voor beide opties passende gietvloeren. Lees meer over onze gietvloer kleuren of kom eens langs in onze showroom en bekijk de vloeren zelf.