Gorinchem 2 - header

Binnenkijken bij....

Een nieuwbouw woning met warme tinten

Dit keer kijken we binnen bij een nieuwbouwhuis met een Van Hollandse Bodem gietvloer.

Bij een nieuwbouwhuis is het soms wat lastiger om sfeer te creëren. Daarom wilde de bewoners van deze woning graag werken met warme grijstinten. We zien in onze showroom vaak dat klanten kiezen voor een tintje op de vloer en de meeste muren wit laten.

Soms wordt later nog één wandje in een andere kleur geverfd, maar daar blijft het bij de meeste interieurs wel bij. In dit interieur is er juist voor gekozen om alle wanden een warme grijstint te geven en de vloer net een tint lichter te houden. Met als fris accent de witte plinten tussen beide grijstinten.

Lees verder
 Gorinchem 2 - grid 1 detail 1
 Gorinchem 2 - grid 1 detail 2
 Gorinchem 2 - grid 1 detail 3
 Gorinchem 2 - grid 2 detail 1
 Gorinchem 2 - grid 2 detail 2
 Gorinchem 2 - grid 1 detail 1
 Gorinchem 2 - grid 1 detail 2
 Gorinchem 2 - grid 1 detail 3
 Gorinchem 2 - grid 2 detail 1
 Gorinchem 2 - grid 2 detail 2

Natuurlijke materialen

Zoals we al vaker hebben aangegeven kan je een gietvloer mooi combineren met verschillende materialen. In dit interieur is daar ook zeker gebruik van gemaakt. Zo zijn er bijvoorbeeld maatwerk houten deuren geplaatst van Houtmerk. Deze massief houten taatsdeuren dragen bij aan de warme uitstraling van dit interieur en steken prachtig af bij de strakke gietvloer.

Ook het donker gebeitste hout van de 3,5 meter lange houten tafel draagt bij aan de sfeer van dit interieur. De maatwerk eetbank is bekleed met een chique velours stof van Keijser & Co, het merk waar de lederen eetkamerstoelen en hoekbank ook van zijn.

Ook de enorme potten met schelpen inleg zijn echte natuurlijke eyecatchers in dit interieur. Je ziet dat verschillende natuurlijke materialen met elkaar worden gecombineerd. Zo zijn de lampen en bijzettafels van unieke stukken petrified wood, hout dat zo oud is dat het compleet is versteend. Dit materiaal heeft, zoals op de bovenste foto te zien is, prachtige diepe tekeningen.

De perfecte kleur

Ook op zoek naar de perfecte kleur voor je eigen vloer? Kom eens langs en laat je inspireren door al onze gietvloer kleuren of maak een afspraak en laat je eigen kleur gietvloer mengen na een kleuradvies gesprek.

Meer informatie