Gorinchem 4 - header

Binnenkijken bij....

Een Gorinchemse villa met gietvloer

Afgelopen week mochten wij foto's nemen bij een klant in Gorinchem. Enkele maanden terug hebben wij hier een Van Hollandse Bodem gietvloer mogen aanbrengen. Persoonlijk vinden wij het interieur prachtig geworden. Mooi kleurgebruik en gewaagde combinaties. We willen deze foto's dan ook graag delen.

Tegenwoordig zien we dat veel klanten kiezen voor een lichte gietvloer, zeker ook mooi, maar deze foto's laten zien dat een donkere gietvloer ook bijzonder sfeervol kan zijn. Deze klant heeft de gietvloer ook goed weten combineren met andere materialen als hout, staal, glas en verschillende stoffen.

In dit interieur zijn verschillende kleuren gekozen, maar toch vormt alles een prachtig geheel. De gietvloer loopt in alle vertrekken naadloos door, dit draagt ook bij aan het creëren van eenheid en rust. Hierdoor kunnen meerdere kleuren en materialen gebruikt worden in het interieur.

Opvallend aan dit interieur is ook de combinatie van behang en effen wanden. Alles wordt afgewisseld, maar toch vormt het totaal een warm geheel. Ook de verschillende planten maken het totaalplaatje af. Stuk voor stuk grote blikvangers, die goed passen in de ruimte.

Lees verder
 Gorinchem 4 - grid 1 detail 1
 Gorinchem 4 - grid 1 detail 2
 Gorinchem 4 - grid 1 detail 3
 Gorinchem 4 - grid 2 detail 1
 Gorinchem 4 - grid 2 detail 2
 Gorinchem 4 - grid 2 detail 3
 Gorinchem 4 - grid 1 detail 1
 Gorinchem 4 - grid 1 detail 2
 Gorinchem 4 - grid 1 detail 3
 Gorinchem 4 - grid 2 detail 1
 Gorinchem 4 - grid 2 detail 2
 Gorinchem 4 - grid 2 detail 3

Kozijnen als eyecatcher

De lange hal met donkere tinten, sfeervolle verlichting, veel glas en mooie details geeft het idee dat je een boetiek hotel binnenstapt. Door de gietvloer zowel boven als beneden aan te brengen ontstaat een mooi, rustig geheel in het interieur. De houten trapt vormt een fraai contrast met de gietvloer. Deze wordt prachtig uitgelicht door de verlichting in de wand.

Door de muren te vervangen voor glazen wanden met zwarte stalen kozijnen oogt het interieur van deze villa nog ruimtelijker dan deze al is. Daarnaast zijn de kozijnen een mooie eyecatcher in dit interieur.

Enthousiast geworden? Kom langs in onze showroom in Gorinchem en bekijk de mogelijkheden voor uw interieur.

Meer informatie