Gietvloer Gorinchem header project

Binnenkijken bij....

een nieuwbouwwoning in Gorinchem

Binnenkijken bij nieuwe interieurs, we doen niet liever! En als ze dan ook nog eens zo origineel zijn als deze, delen we ze maar al te graag op onze website.  In dit nieuwbouwhuis in Gorinchem zie je vooral zachte tinten en mooie materialen.

Voor de inrichting van dit nieuwbouwhuis in Gorinchem schakelde de bewoners de hulp in van Anouk Pattipeiluhu-Lindgreen. Zij is half Indonesisch, half Nederlands met een Scandinavische- Moluks achternaam. Achtergronden die zij in haar interieurs ook prachtig weet te combineren.

De bewoners hadden als wens; "een zacht geheel met zand, beige en groentinten". Bekijk het resultaat in de onderstaande afbeeldingen.

Lees verder
 Gietvloer Gorinchem keuken
 Gietvloer Gorinchem keuken
 Gietvloer Gorinchem keuken
 Gietvloer Gorinchem keuken
 Gietvloer Gorinchem keuken
 Gietvloer Gorinchem keuken
 Gietvloer Gorinchem keuken
 Gietvloer Gorinchem keuken

Diverse stijlen

"Door gebruik te maken van kleuren die dicht bij elkaar komen, is het een passend geheel geworden dat mooi in elkaar overloopt" aldus Anouk. Het geheel wordt versterkt door onze Van Hollandse Bodem PU-gietvloer. Deze loopt naadloos door van de keuken naar de woonkamer en omdat de vloer vrij van voegen is, laat hij de ruimte optisch nog groter lijken.

Anouk heeft met haar indeling de woonkamer vergroot door gebruik te maken van verschillende vloerkleden. Zo lijkt de woonkamer groter en is de doorgang tussen de woonkamer en keuken minder groot. Daarnaast zijn vloerkleden ook nog goed voor de akoestiek en ze geven een mooi contrast met de strakke gietvloer.

Keuken

In de keuken zijn verschillende materialen op een mooie, subtiele manier gecombineerd. De cappuccino-kleurige keuken, frisse witte tegels en zwarte barkrukken kleuren mooi op de neutrale, effen grijze gietvloer.

Ook op zoek naar een vloer die je interieur verbindt? In onze Van Hollandse Bodem showroom kun je onze verschillende soorten gietvloeren zelf ervaren, kom gerust eens langs!

Meer informatie