gietvloer interieur blauwe muur

Binnenkijken bij....

een drive in woning in Gorinchem

Laatst ontvingen wij interieur foto's van studio Ny Början, een design studio waar wij regelmatig vloeren voor mogen maken. Dit project in Gorinchem betrof een renovatie van een gedateerde drive-in woning. Ny Början heeft de woning een complete metamorfose gegeven.

Gietvloer in een vernieuwde woning

De eigenaren van de drive-in woning benaderde Studio Ny Början voor en interieurplan een renovatie van de begane grond. Zowel het interieur als het exterieur waren zeer gedateerd. Ook mocht de indeling compleet vernieuwd worden en de garage bij het woongedeelte worden getrokken.

Studio Ny Början maakte een compleet interieuradvies en heeft de interieurbouw en de renovatie begeleid.

Lees verder
 Gietvloer licht Gorinchem
 gietvloer licht interieur
 Gietvloer keuken interieur
 gietvloer interieur blauwe muur
 gietvloer detail
 Gietvloer licht Gorinchem
 gietvloer licht interieur
 Gietvloer keuken interieur
 gietvloer interieur blauwe muur
 gietvloer detail

Wooncomfort

Om het wooncomfort te verhogen en het leefgedeelte nog ruimtelijker te laten ogen werd er een lichte gietvloer met vloerverwarming geplaatst. Ook werden er openslaande deuren naar de tuin en een nieuwe pui met kozijn aan de voorzijde van het huis geplaatst.

Buiten werd het gehele huis geschilderd in een warm grijs tint in combinatie met een nieuwe houten voordeur. Aan de voorzijde van de woning werd een kantoor gecreëerd en aan de achterzijde van de woning een grote wasruimte die tevens als tuinkamer dienst doet.

Meer informatie