Header gietvloer Gorinchem Femkeido
Gietvloer header femkeido Gorinchem

Binnenkijken bij....

een nieuwbouwwoning in Gorinchem

Steeds vaker zien wij dat de interieurs waar wij gietvloeren aanbrengen, worden gerealiseerd door designstudio's. Uiteraard zijn wij blij met dit soort samenwerkingen en de eindresultaten maken ons vaak ook erg enthousiast. In deze editie van "Binnenkijken" een kijkje in een nieuwbouwwoning, vlak bij onze showroom in Gorinchem.

Femkeido is verantwoordelijk voor de vormgeving van het interieur van deze woning. Voor deze nieuwbouwwoning maakten zij een volledig ontwerp voor de begane grond, inclusief een maatwerk keuken. Het ontwerp is gebaseerd op een rustige grijs/blauwe basis, waardoor de houtstructuren, de witte maatwerk kastenwand en de cognackleuren mooi tot zijn recht komen. Door middel van glazen schuifdeuren in de maatwerk kast is het mogelijk de ruimte op te delen in twee aparte kamers.

Wellicht herken je de stijl van Femkeido al een beetje, want ze hebben vaker interieurs ontworpen met onze gietvloeren. De interieurs zijn meestal strak met pasteltinten, gecombineerd met hout.

Lees verder
 gietvloer nieuwbouw Gorinchem
 Gietvloer eethoek Gorinchem
 gietvloer keuken Gorinchem
 Gietvloer Keuken Gorinchem
 Gietvloer Gorinchem Femkeido
 Gietvloer detail keuken barkruk
 Gietvloer stalen deur femkeido
 Femkeido Keuken gietvloer Gorinchem
 gietvloer nieuwbouw Gorinchem
 Gietvloer eethoek Gorinchem
 gietvloer keuken Gorinchem
 Gietvloer Keuken Gorinchem
 Gietvloer Gorinchem Femkeido
 Gietvloer detail keuken barkruk
 Gietvloer stalen deur femkeido
 Femkeido Keuken gietvloer Gorinchem

Vloerverwarming

Deze nieuwbouwwoning is uiteraard voorzien van vloerverwarming en dit maakt de keuze voor een gietvloer extra gunstig. De combinatie van een gietvloer met vloerverwarming werkt goed: onze gietvloeren zijn slechts 3mm dik en het materiaal geleidt de warmte perfect. Daarnaast zijn onze PU-vloeren flexibel, waardoor het prettig is om (met blote voeten) op de vloer te lopen, zeker als deze dan ook nog eens lekker warm aanvoelt.

Maatwerk keuken

Waar komt een strakke zwarte keuken met hout en witte details het mooist op uit? Juist, op een gietvloer. De verschillende kleuren en materialen komen het mooist uit op een rustige basis. Daarnaast wordt het interieur in zijn geheel versterkt doordat de vloer in de verschillende ruimten naadloos doorloopt. Dit geeft rust en een gevoel van eenheid.

In dit interieur is gekozen voor een zachte, grijze kleur gietvloer. Deze kleur vormt een prachtige basis voor uiteenlopende interieurstijlen. Denkt u ook over een gietvloer in uw hele huis of op bijvoorbeeld de gehele begane grond? Wij adviseren u graag over de verschillende gietvloer kleuren waaruit u de keuze hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zelf een gietvloer?

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een gietvloer en als we kijken naar alle voordelen, is dat niet gek. Op het moment is het iets lastiger om zomaar langs te komen in onze showroom, maar als je benieuwd bent naar onze gietvloeren, is een afspraak maken nog wel mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor de verantwoorde mogelijkheden.

Meer informatie