Microcement badkamer NY BÖRJAN Interior Design Studio

Binnenkijken bij....

een badkamer in Gorinchem

Bij Van Hollandse Bodem werken we regelmatig samen met NY BÖRJAN Interior Design Studio. Dit adviesbureau voor interieurontwerp, interieuradvies en realisatie is eveneens gevestigd in Gorinchem. De foto's op deze pagina zijn van een badkamer ontworpen door NY BÖRJAN, afgewerkt met microcement van Van Hollandse Bodem.

Lees verder

Microcement in gewaagde badkamer

NY BÖRJAN vertaalt persoonlijke verhalen naar inspirerende en harmonieuze interieurs. De kracht van de studio ligt in het nadenken over functies en flexibiliteit, zodat een persoonlijk interieur ontstaat dat aansluit bij de wensen en behoeften van haar gebruikers. Hierbij wordt gestreefd naar unieke, kwalitatief hoogwaardige materialen en een ontwerp met oog op de lange termijn.

In deze badkamer vormt ons microcement de rustige basis op de wanden. Op deze manier komen de uitgesproken andere materialen nog beter tot hun recht. Zo komen de prachtige, kleurrijke tegels mooi uit in combinatie met de serene wanden. Ook de gewaagde bronzen kommen en het bad zijn in harmonie met de wanden.

Meer informatie