Appartement Dordrecht Gietvloer - header

Binnenkijken bij....

een appartement aan het water in Dordrecht

Op een zonnige winterochtend mochten wij dit prachtige appartement in Dordrecht fotograferen.

Een nieuwbouw woning in het zogenoemde ''Lighthouse'' complex op de Stadswerven. Gelegen aan het water, waar binnenkort een jachthaven zal komen. Dit prachtige, nieuw bebouwde deel van Dordrecht ligt op loopafstand van het gezellige historische centrum en toch is het volledig vrij wonen.

Lees verder
 Appartement Dordrecht Gietvloer -
 Appartement Dordrecht Gietvloer -
 Appartement Dordrecht Gietvloer -
 Appartement Dordrecht Gietvloer -
 Appartement Dordrecht Gietvloer -
 Appartement Dordrecht Gietvloer -

Tijdloos zwart-wit

Door de vele ramen en de frisse, witte gietvloer doet dit het huis heerlijk licht aan. Het panorama uitzicht over het water, in combinatie met de strakblauwe lucht, geeft het gevoel dat je in een aanzicht kaart staat. De bewoners hebben gekozen voor een strakke, tijdloze inrichting. Zwart en wit zijn de gebruikte kleuren. Strakke lijnen, transparante gordijnen, enkele mooie groene planten en hier en daar een fraai kunstwerk, meer heeft dit appartement niet nodig.

Zwarte keuken

De zwarte, moderne keuken met spierwit blad komt goed tot zijn recht op deze witte vloer. Een bos verse bloesem maakt het plaatje compleet. De contrasterende kleuren en duidelijke lijnen maken dit ontwerp krachtig en tijdloos.

In de zithoek is gekozen voor een groot kleed, dit benadrukt deze hoek niet alleen, het geeft ook een sfeervol, huiselijk gevoel. Voor de warmte aan je voeten is een kleed in dit geval niet nodig, op deze koude dag voelt de gietvloer met vloerverwarming heerlijk warm aan.

Ook onder de indruk van dit interieur en de fraaie witte gietvloer? Kom langs in onze showroom en ontdek welke kleur gietvloer het best bij jou past.

Meer informatie