Gietvloer Breda - Gietvloer Breda

Gietvloer Breda

Op zoek naar een gietvloeren specialist in omgeving Breda? Kom eens langs bij Van Hollandse Bodem. Wij hebben diverse gietvloeren in Breda mogen leggen, bekijk onderstaand een greep uit de projecten. Wij leveren vloeroplossingen die naadloos aansluiten bij jouw wensen en stijl.

Waarom Van Hollandse Bodem voor jouw gietvloer in Breda?

  • Meer dan 25 jaar ervaring: Onze rijke ervaring en diepgaande kennis in gietvloeren staat garant voor vakmanschap en kwaliteit.
  • Duurzame gietvloeren: Duurzaamheid is een kernwaarde bij Van Hollandse Bodem. Onze gietvloeren zijn niet alleen een esthetische keuze, maar ook milieuvriendelijk. Geniet met een gerust hart van een prachtige en duurzame vloer.
  • Persoonlijke begeleiding: Ons toegewijde team van specialisten staat klaar om je te begeleiden vanaf het allereerste advies over kleurkeuzes tot en met de aanleg.

Diverse gietvloeren voor elke ruimte

Wij helpen je graag bij de keuze voor een gietvloer die past bij jouw woonbehoefte en stijl. Je kunt kiezen uit o.a. de volgende soorten:

  • PU-gietvloeren: Ideaal voor woonkamers en kantoren, kindvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming.
  • Betonlook gietvloeren: Uv-bestendig, scheur overbruggend en het comfort van een PU-gietvloer
  • Epoxy gietvloeren: Robuust en geschikt voor garages en industriële omgevingen.
  • Microcement: Waterbestendig, perfect voor badkamers en keukens.
Gietvloer Amsterdam

Prijzen gietvloeren Breda

Gietvloeren van Van Hollandse Bodem zijn onderhoudsvriendelijk, slijtvast en gaan lang mee. Door deze kwaliteit is een gietvloer op lange termijn goedkoper dan elke andere vloer!

De prijs is sterk afhankelijk van het vloeroppervlak. De gietvloer wordt met de hand aangebracht en bestaat uit verschillende lagen. Deze lagen kunnen niet in één dag aangebracht worden, vandaar dat er meestal wordt uitgegaan van vier werkdagen.

Tijdens een persoonlijk gesprek adviseren wij je graag welke vloer het best past bij jouw wensen en prijsklasse. Van een eenvoudige coatingvloer tot een hoogwaardige, UV-stabiele polyurethaan gietvloer.

Gietvloer Amsterdam

Burenkorting

Als de buren ook enthousiast zijn over een gietvloer of microcement, kan dit voor beiden een mooie korting opleveren.

Hoe meer vloeren of wanden we kunnen leveren in één straat, des te hoger de korting. In een persoonlijk adviesgesprek lichten we graag de mogelijkheden toe. Graag samen met de buren en ons samen afspreken? We geven graag een presentatie.

De gietvloerspecialist in Breda

Door onze passie voor deze prachtige vloeren en vele opgeleverde projecten zijn wij inmiddels uitgegroeid tot gietvloerexpert. We gebruiken de beste materialen, kennen de werking van een gietvloer op elke ondergrond, de samenstelling van de kleuren en de oneindige mogelijkheden van de vloeren.

Kies voor een gietvloer van Van Hollandse Bodem en wees verzekerd van tientallen jaren woonplezier.