van-hollandse-bodem-header-23

Gietvloeren in je bedrijfsruimte

Heb je wel eens gedacht aan een gietvloer als werkvloer? Door de veelzijdigheid van het materiaal is een gietvloer geschikt voor iedere ruimte, van kantoorpand tot restaurant, van winkel tot sportschool. Deze praktische vloeren zullen zowel door je klanten als je medewerkers gewaardeerd worden.

Afspraak maken

Waarom een gietvloer in je bedrijfsruimte?

Er zijn genoeg goede praktische redenen om een gietvloer te leggen in je bedrijfsruimte. Deze gegoten vloeren zijn:

  • een duurzame investering;
  • onderhoudsvrij en slijtvast;
  • gemakkelijk te reinigen;
  • stofvrij en schoon;
  • leverbaar in uiteenlopende kleuren.

Naast praktische argumenten is een gietvloer in je bedrijfsruimte ook visueel aantrekkelijk. De cleane design uitstraling van een gietvloer laat de ruimte er groter uitzien en is in vele panden toepasbaar.

Vloer - Fysiotherapiepraktijk

Op maat gemaakte werkvloer

Afhankelijk van je wensen en budget zijn er verschillende mogelijke gietvloeren, van een eenvoudige coatingvloer tot een hoogwaardige polyurethaan gietvloer. Ons maatwerk geldt ook voor de kleur van je vloer. We kunnen veel meer kleuren realiseren dan je verwacht! En of je nu kiest voor een uni vloer of een combinatie van kleuren, al onze gietvloeren zijn UV-bestendig en behouden jaar na jaar hun kleur.

Onze gietvloeren zijn maatwerk en dit biedt oneindige mogelijkheden. Kijk hiervoor eens bij onze referenties. Een leuk voorbeeld is de gietvloer met projectie.

Belangrijk voor je bedrijf: HACCP certificering

HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points en is een controle op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid. Een HACCP gecertificeerde vloer is bij uitstek geschikt voor voedselproducerende bedrijven. Gietvloeren van Van Hollandse Bodem zijn HACCP gecertificeerd.

Wil jij:

  • je bedrijfspand een goede uitstraling geven;
  • een duurzame investering doen;
  • werken in een schone omgeving;
  • de juiste gietvloer voor je budget;
  • werken met vakmensen met passie voor hun werk en 15 jaar ervaring?

Dan is Van Hollandse Bodem je partner. Neem contact op of kom langs in onze showroom. Wij komen natuurlijk ook graag bij jou langs.

Afspraak maken

Duurzaamheid en kwaliteit maken het onderscheid

Wij vinden het belangrijk dat je jarenlang plezier hebt van je gietvloer. Daarom hebben we bewust de keuze gemaakt om duurzaamheid en kwaliteit van onze vloeren voorop te stellen.

Van Hollandse Bodem onderscheidt zich door uitsluitend met hoogwaardige materialen te werken. Onze gietvloeren zijn duurzaam in elk opzicht. Niet alleen qua levensduur en onderhoud, de vloeren van polyurethanen worden gemaakt van natuurlijke materialen. Zo is een plantaardige olie het grootste bestanddeel.