Amsterdam - header

Binnenkijken bij Amsterdamse loft

Van Hollandse Bodem gietvloer in The Art of Living magazine

Eerder mochten wij al bij verschillende klanten in dit prachtige voormalige fabriekspand in Amsterdam fotograferen. Toen waren nog niet alle interieurs af. Deze maand fotografeerde Jurrit van der Waal het eindresultaat van één van de lofts in dit complex voor het magazine The Art of Living.

Ieder loft in dit pand is naar eigen wens ingedeeld, een gigantische klus voor de aannemer. Zo zijn totaal verschillende lofts met verschillende indelingen en interieurs ontstaan. De bewoners van dit gefotografeerde loft zijn nauw betrokken geweest bij de indeling en het interieur. Er is een mooie mix gemaakt van verschillende materialen.

Hout, glas, bamboe, staal, microcement, tegels en onze gietvloer worden mooi met elkaar afgewisseld, dit levert een uniek eindresultaat op. Niets in dit interieur is standaard. Zo zijn ook de kleuren zijn uitdagend, zeker in de badkamer. Daar is gekozen voor een fel gele vloer, maar dan wel in combinatie met robuuste materialen als hout en microcement tegen de wanden. De verschillende verdiepingen doorkijkjes en op en afstapjes in dit loft maken de ruimtes extra sfeervol. Deze worden door het gebruik van verschillende materialen nog eens extra benadrukt.

Lees verder
 Amsterdam - grid 1 detail 1
 Amsterdam - grid 1 detail 2
 Amsterdam - grid 1 detail 3
 Amsterdam - grid 1 detail 1
 Amsterdam - grid 1 detail 2
 Amsterdam - grid 1 detail 3

De trap als eyecatcher

Een echte eyecatcher in dit project is de trap. Door de hoogte van de ruimte zijn de trappen al indrukwekkend, maar deze zijn ook nog eens totaal afgewerkt met baboe. Het bamboe wordt gecombineerd met staal, wat stoere, strakke uitstraling geeft. Het baboe komt ook terug in het keukenblok en het plateau in de living. Dit karakteristieke materiaal komt mooi tot zijn recht in combinatie met onze strakke gietvloer.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een gietvloer of microcement in uw woning? Kom langs in één van onze showrooms in Gorinchem of Purmerend of neem vrijblijvend contact met ons op.

Fotografie: Jurrit van der Waal, The Art of Living magazine.

Meer informatie