amsterdam-gietvloer-inspiratiejpg

Binnenkijken bij....

een Amsterdamse loft

Bij Van Hollandse Bodem komen we regelmatig op unieke locaties. Daar is dit ook weer een mooi voorbeeld van. In dit fotoblog nemen we je, nogmaals, mee naar deze loft aan de Graaf Florisstraat.

Lees verder
 Gietvloer Amsterdamse loft - uitgelicht
 Gietvloer Amsterdamse loft -
 Gietvloer Amsterdamse loft -
 Gietvloer Amsterdamse loft -
 Gietvloer Amsterdamse loft - uitgelicht
 Gietvloer Amsterdamse loft -
 Gietvloer Amsterdamse loft -
 Gietvloer Amsterdamse loft -

Gietvloer in een waanzinnig Amsterdams Loft

In deze voormalige verband fabriek zijn verschillende unieke loftwoningen gerealiseerd. Hiervan hebben wij er drie voorzien van gietvloer en microcement. Misschien heb je eerder ook het artikel in The Art of Living  gezien met foto's van het prachtige interieur van één van de andere lofts.

Vlak na de oplevering, inmiddels al weer meer dan een jaar geleden, hebben wij al eens foto's gedeeld van dit loft. Inmiddels wordt er weer wat langer in geleefd en dat is zeker ook terug te zien aan het interieur. Deze meer persoonlijke foto's delen we dan ook graag met jullie.

Dit loft heeft vele highlights, om te beginnen is de speelse indeling al indrukwekkend te noemen. De open, doorlopende trap geeft het loft een enorm ruimtelijk gevoel en een stoere uitstraling. Daarnaast is alles prachtig afgewerkt. Zo zijn de twee badkamers bijvoorbeeld beide volledig afgewerkt met microcement wanden. De combinatie met hout, strak wit sanitair en een lichte gietvloer maken het helemaal af.

Indrukwekkende highlights

De kamers aan het trappenhuis hebben stalen kozijnen met glas, waardoor je vanuit die kamers zo op het indrukwekkende trappenhuis kijkt.
Vanuit de houten, open keuken kijk je zo naar de verschillende Amsterdamse gevels aan de andere kant van de binnentuin. De stoere staldeur past perfect bij de keuken en verdeeld de leefruimte en het slaapgedeelte.

En zoals bij veel lofts is uiteraard de hoogte een pluspunt. Dit, in combinatie met de hoge ramen en strakke naadloze gietvloer geeft zo'n ruimtelijk gevoel. Doordat de bewoners mooi met verschillende materialen hebben gewerkt zijn de vertrekken, ondanks het grote oppervlak toch heel behaaglijk.

Meer informatie