gietvloer alblasserdam

Binnenkijken bij....

luxe modern-landelijke schuurwoning Alblasserdam

The Art of Living magazine fotografeerde deze luxe modern-landelijke schuurwoning aan rivier de Alblas. Voor de stijl en woonsfeer hadden de opdrachtgevers een duidelijke wens: een combinatie van een luxueus penthousegevoel met de allure van een villa, zoals je die op Caribische eilanden als Curaçao tegenkomt. Er werd gekozen voor diverse vloeren, waaronder onze Van Hollandse Bodem Pu-gietvloer.

BBA Architecten

Brand | BBA Architecten slaagde erin om de verwachtingen van de opdrachtgevers te overtreffen. Ze ontwerpen altijd op basis van de wensen van opdrachtgevers, maar hebben ook te maken met de mogelijkheden van de omgeving, zoals eisen vanuit de gemeente.

Dat betekende bij deze woning dat de maten van de oorspronkelijk bebouwing, zoals de bestaande nok- en goothoogte, aangehouden moesten worden. In combinatie met alle andere uitgangspunten is het concept van een luxe modern-landelijke schuurwoning ontstaan.

Dit past perfect binnen de unieke omgeving en de wensen van de klant.

Lees verder
 Villa gietvloer Alblasserdam
 Van Hollandse Bodem gietvloer in Art of Living
 Gietvloer badkamer douche
 gietvloer douche
 gietvloer badkamer
 Gietvloer in combinatie met hout
 gietvloer interieur villa
 Villa gietvloer Alblasserdam
 Van Hollandse Bodem gietvloer in Art of Living
 Gietvloer badkamer douche
 gietvloer douche
 gietvloer badkamer
 Gietvloer in combinatie met hout
 gietvloer interieur villa

Verschillende vloeren

Het leefgedeelte is één grote ruimte en biedt een adembenemend uitzicht over het water. De strakke leefkeuken creëert een subtiele scheiding tussen de stijlvolle living en het moderne kook- en eetgedeelte. In beide ruimtes is een belangrijke rol weggelegd voor een haard van Daniëls Openhaarden. De living is voorzien van een prachtige houten vloer.

De slaapkamer van de opdrachtgevers, een suite met badkamer, bevindt zich ook op de begane grond in het bijgebouw. De slaapsuite heeft een luxe uitstraling met een Oosters tintje, dankzij het behang. Ook hier is het uitzicht op de buitenomgeving schitterend.

In de hal, slaap- en badkamers is gekozen voor een badkamer Van Hollandse Bodem gietvloer. Dit is niet alleen een stijlvolle basis, dit type vloer is ook nog eens bijzonder praktisch bij een badkamer- en suite. De gietvloer loopt naadloos door van het ene vertrek naar het andere.

Meer informatie