5 tips van de gietvloerspecialist

5 tips van de gietvloerspecialist

Een gietvloer is een prachtige basis voor uw interieur, waar u bovendien jarenlang plezier van kunt hebben. Het is echter geen aankoop die u dagelijks doet. Als gietvloerspecialisten geven wij u daarom 5 deskundige tips voor de aankoop van een gietvloer.

1. Bedenk wat uw vloerwensen zijn

Welke wensen of eisen stelt u aan uw (nieuwe) vloer? Zijn er bijvoorbeeld gezinsleden met een allergie of moet de vloer in uw bedrijf voldoen aan HACCP-normen? Voordat u een vloer koopt, is het belangrijk te bedenken welke zaken voor u van belang zijn, zodat de nieuwe vloer perfect aansluit.

2. Zoek informatie over verschillende gietvloeren

Er bestaan verschillende soorten gietvloeren, uiteenlopend van een eenvoudige coatingvloer tot een hoogwaardige polyurethaan gietvloer. Wat een gietvloer kost is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Doe daarom goed vooronderzoek naar de mogelijke gietvloeren. Of vraag direct advies aan de gietvloerspecialist. Deze kan u perfect informeren over de mogelijkheden bij uw vloerwensen en budget.

3. Ken de eigenschappen van een gietvloer

De verschillende gietvloeren hebben hun eigen eigenschappen. Zo heeft bijvoorbeeld het wel of niet aanbrengen van een coating gevolgen voor het onderhoud van de gietvloer. Zorg dus dat u op de hoogte bent van de kenmerken van de gietvloeren, zodat u de juiste vloer kiest. Ook voor opheldering over de verschillende kwaliteiten gietvloeren kunt u natuurlijk terecht bij een gietvloerexpert.

4. Bepaal de juiste kleur

Gietvloeren zijn standaard al beschikbaar in uiteenlopende kleuren, maar er is ook maatwerk mogelijk. U kunt kiezen voor een uni vloer of een combinatie van kleuren. Een gietvloerspecialist kan zelfs voor patronen in de gietvloer zorgen! Een perfecte kleurmatch met uw interieur is dus niet ondenkbaar. Neem eens een kijkje in een gietvloer showroom om te bepalen welke kleur gietvloer u wilt laten leggen.

5. Ga voor duurzaam

Door nu een goede keus te maken, heeft u jarenlang plezier van uw gietvloer. Zo is een gietvloer in verhouding goedkoper dan welke andere vloer dan ook.
Wij hebben daarom bewust de keuze gemaakt om duurzaamheid en kwaliteit van onze vloeren voorop te stellen. We onderscheiden ons door uitsluitend met hoogwaardige materialen te werken. Hierdoor zijn onze gietvloeren duurzaam in elk opzicht. Niet alleen qua levensduur en onderhoud, onze polyurethanen vloeren worden ook gemaakt van natuurlijke materialen: een plantaardige olie is het grootste bestanddeel.

Als gietvloerspecialisten vinden wij dat persoonlijk contact met de klant de basis is voor een perfecte gietvloer. Immers, pas als er goed geluisterd wordt naar uw verwachtingen en budget, kan er een vloer worden gerealiseerd die hélemaal voldoet. De meest wijze raad is misschien dus wel deze: spreek uw wensen uit tegenover de expert!

Natuurlijk staan wij u graag te woord. Heeft u een vraag over gietvloeren, bijvoorbeeld over de prijzen, stelt u deze dan gerust aan onze vakmensen.